Ивет Лалова и нейният съпруг Симоне Колио очакват първата си рожба. Най-добрата ни спринтьорка е бременна в петия месец, а новината вече е официално потвърдена благодарение на участието й в предаването 120 минути по бТВ. Впрочем там получи и любопитен подарък-закачка от водещия – биберони. Един розов и един син, като целта бе Ивет да разкрие пола на бебчето, но това не се случи. Вярваме, че съвсем скоро щастливата бъдеща мама ще обяви и тази подробност.

Репортерът на bTV Габриела Андреева стана мама за първи път

През последните две седмици информацията за благата вест в живота на Ивет се появи в няколко медии, но не беше официално потвърдена. Е, вече многобройните й почитатели наистина могат да се зарадват искрено и да я поздравят.

Ивет и Симоне разбрали щастливата вест на олимпийския стадион в Будапеща. ,,Да бъда майка е нещо, което чакам от много дълго време‘‘, сподели Ивет. ,,Чувствам се добре, дори в оптимална форма - клякам и съм готова да бягам‘‘, каза още тя.

Българската Коледа дари жизненоважна апаратура на АГ болницата във Варна

 

След предаването Ивет сподели в своята Фейсбук страница снимка с бременно коремче, което съпругът й нежно целува, а към кадъра написа: 


,,От всички благословии, които някога сме получавали, тази без съмнение е най-ценната ♥️Бебе Колио идва през пролетта на 2024 г.''

Дани, едва 4-годишен, се нуждае от помощ

Поздравяваме семейството и се радваме заедно с тях, нека Ивет има лека и безпроблемна бременност до финала.

Снимки: Фейсбук Ivet Lalova