НАЧАЛО

Търсачи на силни усещания
Вие и Вашето дете Стрелец сте чудесен екип. И двамата сте темпераментни хора, които винаги са в движение и търсят следващото приключение. Много добре разбирате нуждата на малкия си Стрелец от свобода и с удоволствие му позволявате да установи своята независимост. Дори се гордеете с начина, по който детето проверява границите си. Освен това си имате свои собствени приключения, с които трябва да се заемете! Най-доброто време, което прекарвате заедно, е извън дома, в пътуване, каране на колело или друга дейност, която съчетава физическо натоварване и тръпка, за да държи и двама ви ангажирани.

Не забравяйте също, че Вашето дете Стрелец се нуждае от достатъчно умствена стимулация, както и от физическа. Водете го често в библиотеката и в музея, за да поддържате любопитния му ум все така буден.

Най-хубавото е, че фактът, че и двамата лесно се разсейвате, не би трябвало да е проблем. Малкият Ви Стрелец няма да има нищо против да Ви следва, стига да се насочвате към следващото голямо преживяване.
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли