НАЧАЛО

Миролюбец, а не боец
Винаги когато в дома има напрежение, детето Ви Везни ще се опитва да бъде миротворецът. То ще иска всички да се разбират, тъй като споровете го разстройват. Ако сте шумно, експресивно семейство, Вашето малко дете ще трябва да се научи как да бъде чуто, което може да е много трудно за децата от този знак.

Като цяло хармонията е основната грижа на детето Везни и то ще направи всичко възможно, за да я гарантира. Това включва привързаност към техните родители, братя и сестри и приятели.

Детето Везни е мило и естествено учтиво, но стремежът му да угоди на всички може да доведе до проблеми. Вашето дете вероятно ще бъде нерешително, тъй като ще се притеснява, че всяко решение, което вземе, може да обиди някого или да нарани чувствата му. То също така трудно изразява мнението си по уверен начин, което означава, че може да позволи на приятелите си да го заобиколят, докато се опитват да направят всички други щастливи.

От друга страна, страхотните му социални умения и силното му чувство за справедливост го правят добър приятел. Освен това детето Везни има добре развито чувство за това как да създава баланс в живота си и изтънчени вкусове, дори и на млада възраст.

Доверен медиатор, детето Везни се отличава с това, че умее да сближава хората, да подтиква към компромиси и да помага на другите да си сътрудничат, вместо да спорят. Като родител на дете Везни, Вашата работа ще включва да го научите внимателно, че случайните разногласия са естествена и неизбежна част от живота. Помогнете му да изгради своята самоувереност и да осъзнае, че да имаш собствено мнение и да си настъпателен не е същото като да обиждаш.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Везни, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли