НАЧАЛО

Великият комуникатор
Като родител Близнаци вие внасяте в дома си забавление и хумор. Обичате да отправяте умствени предизвикателства към семейството си, така че често можете да бъдете видени да решавате кръстословици с децата си или да играете настолна игра след вечеря.

Разговорите и дебатите са важна част от семейния ви живот. Обичате да четете на децата си, да ги водите на кино или да гледате заедно телевизионно предаване, за да можете да го обсъдите след това. Цените острия си ум и ще възпитате децата си да бъдат с мнение, толкова съобразителни, любопитни колкото сте и вие.


Общуването като цяло е една от силните ви страни, но Близнаците не са толкова добри в изразяването на емоциите си. Толкова се вглъбявате в логиката на нещата, че можете да пренебрегнете най-близките си хора. Положете специални усилия, за да кажете на децата си как се чувствате. Те трябва да са сигурни колко много ги обичате и подкрепяте и че могат да се обърнат към вас за утеха.

Децата ви ще заобичат забавния ви и постоянно движещ се ум. Вкусовете ви често се променят и това вероятно ще бъде вълнуващо и вдъхновяващо за тях.

Уверете се обаче, че им осигурявате и известна последователност. За да се чувстват сигурни, те се нуждаят от части от деня, на които могат да разчитат, като редовни семейни вечери и режим за лягане. Определено има време и място за вашата спонтанност и забавление.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли