НАЧАЛО

Чувство за принадлежност
Като родител Рак вероятно сте много практични в отглеждането на децата си. Наслаждавате се и се учите от всеки чудодеен момент от бременността, раждането и растежа на детето си. Вие сте любящи, закрилящи, чувствителни и състрадателни. Ако сте типичен Рак, вашата сила е протекцията, с която трябва да се съобразяват! Ще създадете безопасна и уютна домашна среда за всички свои близки.

Грижата за хората е начинът, по който показвате любовта си. Опитвате се да направите всичко за семейството си, за да разчитат на вас. Не че искате да се чувствате могъщи, нещо повече е - трябва да се чувствате сигурни, защитени и необходими.


Това е идеално, когато се грижите за бебе, тъй като то наистина разчита на вас за всичко. Когато децата ви пораснат, не забравяйте, че ако вие правите всичко, те няма да се научат да се грижат сами за себе си. Положете всички усилия, за да ги научите на уменията, които сте усвоили.

Прекалената защита е нещо друго, за което трябва да внимавате. Ако постоянно държите детето под крилото си, да го пуснете може да се окаже предизвикателство, когато то порасне.

Вие сте голям привърженик на традициите. Всъщност някои хора може дори да ви смятат за старомодни. Откривате, че обичаите, рутината и ритуалите дават на вас и на семейството ви усещане за общност и приемственост.

Живеете, за да сте у дома, заобиколени от любимите си хора, където можете да ги закриляте с щедростта и любовта си.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли