Познавате ли Свет Радославов? Ние чуваме звуци от цигулка, щом се заговори за него. А вие? Той е млад, безкрайно талантлив, симпатичен и усмихнат. Скоро, много скоро му предстои нещо съвсем ново и вълнуващо - да, ще става татко!

Защо е важно и татковците да бебеносят

Благодарността, която усеща в сърцето си към света около него, е голяма. Не по-различно се чувства и неговата половинка Беатрис Минева, която е танцьорка и собственик на детската школа за танци Royal Academy of Dance Chicago. Двамата ще стават родители - за щастливата новина научихме от инстаграм профила на самия Свет. Там, може би преди месец, той качи публикация, в която написа следното: 

"Няма думи, с които да опишем радостта ни към света! НИЕ ЩЕ БЪДЕМ РОДИТЕЛИ

Мама: Ако имах шанс да повторя живота си от начало, никога няма да искам да забравя тези 9 месеца, които преживявам сега! Ще ценя всеки миг и ще осъзная, че малкото чудо, което расте в мен, беше моят шанс да стана това, което съм: майка. Нямам търпение да те срещна и да те гушна в прегръдките си!
Татко: Никога мъжът не е по-"мъж", когато знае, че ще става баща! Като баща не мога да ти обещая, че бих могъл да поправя всичко, но обещавам, че няма да ти се налага да се сблъскваш сам с живота! Мога да се надявам, че това, че съм добър човек, ме удостои с титлата „твоят баща“!"

Внимание: Бъдещ татко на хоризонта

Любов, щастие, светлина, радост, благодарност - в думите на бъдещите родители има от всичко. И как да е иначе, когато са на прага на най-хубавото преживяване в живота на човек - това да отглеждаш детето си. 

Кога точно се очаква раждането на звездното бебе, не знаем, но с радост ще посрещнем хубавата новина, когато тя се появи. Дотогава - желаем лека бременност на Беатрис!

Снимка: Истаграм svetmusic