Когато се раждат тези момиченца, тяхната майка научава нещо любопитно и много, много интересно. Сестрите, които са присъствали в родилната зала и са съдействали за раждането, се оказва, че носят същите имена, с които майката е кръстила новородените близнаци. Забавна история, която след време със сигурност ще усмихне младите девойки. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Разбирайки за интересната подробност около раждането на бебетата, майката Лорън Мийхан споделя специалния момент и моли сестрите за снимка с близначките. Ема и Джулия се казват новородените момичета, Ема и Джулия се казват и медицинските сестри - чудесно, сладко съвпадание, което няма как да не събуди радост и усмивки. 

„Тъй като бяхме на път да раждаме, екипът ме попита дали сме избрали имена“, споделя майката, която малко по-рано този месец посрещна близнаците. 

Да посрещнеш близнаци - емоционален разказ в кадри

„Казахме, че харесваме имената Ема и Джулия. Цялата стая избухна в смях, тъй като двете медицински сестри, които щяха да се грижат за моите бебета, се казваха Ема и Джулия!“ 

В ЗДРАВЕ НА ФОКУС ГОВОРИМ ЗА:  

Лорън сподели още, че целият екип много се е зарадвал на щастливото съвпадание. „В този момент, в целия хаос, успяхме да спрем за секунда и да се насладим на този момент, знаейки, че не с други, а именно с тези имена ще кръстим момичетата". 

И първото си дете Мийхан ражда в същото отделение. Грижите, които получава от медицинския екип, са отлични. Ражданията се случват в Rose Medical Center.

Майката споделя, че семейството ѝ е било изненадано да разбере, че очаква близначки. „Нашите близнаци решиха да пристигнат рано и бързо посред нощ“, добавя тя. „Имах толкова голямо доверие в лекарите, които щяха да посрещнат моите новордодени момиченца. Заради това, че бременността ми бе с близнаци, раждането трябваше да се проведе в операционната с два екипа от лекари и медицински сестри.“

По време на раждането, Мийхан споделя, че е имала медицинска сестра до себе си, която ѝ е обяснявала всичко, държейки я за ръка. Сестрите са се редували да бъдат с родилката, знаейки, че вероятно раждането ще бъде тежко. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

„Тези две медицински сестри винаги ще бъдат специални за нас, така, както и целият екип, който се грижи за нас в онзи ден, винаги ще заемат специално място в сърцата ни“, отбеляза щастливата майка.

Източник и снимки: https://people.com/