Познавате ги, нали? Чаровни, весели и винаги с широки усмивки. Те са Део, Мариана, Борислав и Теодор. Ех, че хубаво семейство! За тях сме ви разказвали и друг път. Може да си припомните какво ни сподели прекрасната съпруга на Део в един трогателен и личен разговор >>> ТУК 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Въпреки усмивките им, Мариана и Део също имат своите трудни моменти. Сред тях се нарежда и загубата на бременност. По темата Мариана споделя: "Загубата на бебе е нещо ужасно. На мен ми се случи два пъти – от неяснота и незнание за проблема, който имах – тромбофилия."

И все пак, трудностите остават в миналото, присъствието на Боби и Теди връща светлината в дните на Део и Мери: "Да бъда майка е най-смисленото нещо, което природата ми е дала. Всичко, през което съм преминала, за да имам тези две човечета, ме научи на много. Майчинството е дар, за който винаги ще бъда благодарна! Всяка сълза, която съм изплакала по време на двете си бременности, ми се връща стократно с любов от Боби и Теди."

Поля: Старая се да съм добра майка, не перфектна, а добра

Поводът да ви срещнем и днес с очарователното семейство е техният празник - 10 години от началото на вълшебната им приказка. Ето какво написа Мери в личния си профил в Инстаграм само преди няколко дни: 

"10 години от старта, 10 години изпълнени с много любов и сълзи, 10 години и две деца!

Благодаря, че вървим този път заедно, благодаря, че трудностите не ни спират, благодаря, че заедно сме сила! Обичам те! ❤️" 

Теди от Един за друг: Бременността ми беше много желана, но никак лека

Мило семейство, желаем ви щастие и безброй семейни приключения. Нека има светлина, слънце и любов в дома ви - заслужавате го!

Снимка: Instagram mariana_stancheva