Ние сме това, което ядем! Да, храната лекува и дава гориво-живот на цялото ни тяло. Повечето родители се стараят да осигурят прясна и чиста храна за своите мъници, осъзнавайки важността на здравословните навици. Чиито основи впрочем се поставят в ранна възраст, защото после става трудно.
Добре де, но как да се справим с предизвикателството, ако нашето сладурче бива изкушавано от съучениците си да хапва вредни и калорични храни? Едва ли можем напълно да попречим, но е редно да даваме съвсем друг пример у дома, най-вече да обясним на достъпен език причината, поради която сме толкова настоятелни, както и да уверим детето в предимствата на балансираното меню с плодове, зеленчуци, месо и т.н. Когато наследникът ни не приема препоръките като „мъчение“, а напротив – разбира, че са грижа, любов и бъдеща инвестиция, всичко ще се случва лесно и приятно. Наш ангажимент е да направим закуската и обяда, които са предназначени за междучасията, по-цветни и красиви. Как? Предлагаме ви богат избор от комплекти за хранене, в които децата ще носят своята здравословна храна с удоволствие и усмивка, за да ѝ се насладят в точните моменти.

За малки принцеси, комплект бутилка и кутия за храна Мини Маус:

КУПИ ТУК>>>


За чаровните господа предлагаме термоизолираща чанта за обяд Пес патрул:

КУПИ ТУК>>>

 

Продължаваме с любимите герои от Замръзналото кралство 3Д комплект кутия за храна и бутилка:

КУПИ ТУК>>>

 

Чанта за обяд с кутия за храна със супергерои:

КУПИ ТУК>>>

 

Модерна стъклена бутилка за дами:

КУПИ ТУК>>>

 

И така мили родители, можете да разгледате сайта на kidso.bg за още безброй полезни и необходими аксесоари за ученика, както и да набележите подаръци за предстоящи празници или пък изненади без повод. На малките пожелаваме успех в учението, нека бъдат любопитни!