Здравей, пролет! С теб идват и новите планове за семейни пътешествия. Докато подготвяме багажа, е добре да си припомним, че нашата кожа също има нужда от специални атрибути. Да, говорим за правилната козметика и - да, говорим за кожата на всеки член от семейството, от най-малкия, до най-големия.

Пролетта може да оказва различно влияние върху кожата, тъй като температурите и условията на околната среда се променят динамично - една седмица се радваме на слънцето, после пък се крием от дъжда.

Все пак, ето как се отразява този любим сезон на най-големия орган в нашето тяло: 

  • Изсушаващ ефект. Сухата кожа е по-склонна към зачервявания, затова е важно да се използват подходящи продукти за хидратация.
  • Себум в излишък. Повишените градуси могат да доведат до увеличено производство на себум, съответно увеличаване на мазните жлези и образуване на акне.
  • Алергични реакции. Дърветата цъфтят, а за някои от нас носят дразнене, зачервяване и свръхчувствителност на кожата.
  • Фини линии под слънцето. Тук отново се връщаме на добрата хидратация за цялото тяло. Давайте много вода на децата, но не лишавайте и себе си. Слънцезащитният фактор също е задължителен, а за хидратиращия крем - е, няма две мнения, твърдо ДА!
  • Особено страда сухата, чувствителна и атопична кожа, но имаме решение и за нея... 

Всичко ценно, което ще ви спести място, прекомерни средства и излишно напрежение, ще откриете в серията Sensibel Nachtkerzen на д-р Тайс - душ-олио; шампоан; балсам - масло-във-вода; интензивен балсам; грижа за лице.

Освен за мама и татко продуктите от серията са подходящи за употреба от децата и малките бебета... абсолютен разкош. Без хаос и излишна суета, но с пълен капацитет грижа за сухата, нежна и чувствителна зона.

Тайната на златното гориво в резервоара, който ще задвижи кожата към сияние, чистота, комфорт, еластичност се крие във маслото от вечерна иглика. То сдържа цис-линолова и гама-линоленова киселини, които са изключително важни за поддържане на влажността и еластичността на кожата, подпомагат регенерацията и защитната функция на кожата. Обогатява кожата с урея - естествена хидратираща субстанция с противовъзпалително и антибактериално действие. 

Ако пътуването ви ще бъде извън пределите на страната и ви очаква приключение със самолет - съветваме ви да се подготвите с мини опаковки от дрогерия, в които да отсипете от съкровищата, за които ви разказваме. Така ще можете да имате бърз достъп в ръчния багаж до крема за лице и интензивния балсам - приятели на една ръка разстояние, както се казва.

О, пропуснахме да споделим, че за мъниците има и Промо Комплект Sensibel + Мека гумена играчка Sensibel за баня.
Лимитирана серия Sensibel Балсам + Sensibel Душ-Олио - балсамът и олиото могат да зарадват всички у дома, но гуменото забавление си остава награда за децата.

Не ни остава друго освен да пожелаем на кожата ви BON VOYAGE, а на вас - незабравими преживявания!