Темата за подходящ подарък, свързан с бебето и неговото семейство, е винаги актуална. Подарък към любими хора или пък... към самите нас от нас - разликата не е голяма, защото и в двата случая имаме едно желание - да намерим и поднесем най-доброто. Какво да бъде? Трескава подготовка, седмици в размисли...

Ако трябва да дефинираме "най-добро" обаче, то със сигурност ще назовем следните качества: практичност, да не заема място, да има полезна употреба. На първо четене е това, а на второ, вдигайки още летвата, ще добавим и грижа - нежна, деликатна, специална.

В този ред на мисли, не се впускайте в приключенски действия, избирайки "нещо твърде скъпо", голямо, изискващо специфична поддръжка или съхранение, нещо, което впоследствие ще отлежава в гардероба или в някой шкаф. Помислете рационално за важния детайл, съпътстващ ежедневието на едно бебе, а защо не и изобщо на всички у дома.

Добре, открехваме завесата, насочвайки поглед към нашето предложение, а именно - козметика, подходяща не само за бебето, но за мама, тати и по-голямото дете. Атрибут, необходим за всеки човек. Изглежда обикновено, но всъщност е съвършено и хората, които ще зарадвате с този дар, със сигурност ще оценят концепцията "грижа за малки и големи".

Нашатa любима серия (изпробвана и тествана във времето) Dr. Theiss Sensibel Nachtkerzen олицетворява точно това - подаръкът, с който няма как да сбъркате. Факт - ритуалът за здрава и красива кожа е много личен избор, но той става такъв, едва когато бъде открит.

Защо заслужава вашите внимание и доверие?
Формулата на продуктите е създадена да поддържа сухата и чувствителна кожа на бебета (включително кожа, раздразнена от пелени), деца и възрастни и - Внимание! - е подходяща за ежедневна употреба.

Откъде да започнете?
Разбира се, че със Sensibel Балсам + Sensibel Душ-Олио в комплект с мека гумена играчка за баня - перфектна колаборация от специфична грижа и забавления за малките сладурчета.

Sensibel Балсам съдържа безценното масло от вечерна иглика, (както и останалите продукти от серията впрочем). Подходящ е при суха и чувствителна кожа - т.е. за всяко бебе, което тепърва ще се запознава със света извън утробата, както и за малки деца. Без колебание можете да го използвате ежедневно върху суха, чувствителна и лющеща се кожа.

Sensibel Душ-олио дарява усещане извън думите, благодарение на уникалната комбинация от поддържащи масла, които интензивно омазняват и овлажняват кожата, като я предпазват от дехидратация.

А какво да споделим за играчката? И тук ще ви изненадаме приятно - тя е мека, гумена, изцяло затворена с цел предотвратяване развитието на мухъл. Подходяща е за деца над 6-месечна възраст. 

 

Последната дума е вашата, а ние финално напомняме - разгледайте продуктите от цялата серия: Душ-олио; Шампоан; Балсам - масло-във-вода; Интензивен балсам;  Грижа за лице и помнете - изумителното масло от вечерна Иглика съдържа цис-линолова и гама-линоленова киселини, които са твърде необходими за поддържане на влажността и еластичността на кожата, подпомагат регенерацията и защитната функция.