В разгара на зимата кожата се нуждае от един верен приятел - онзи, който ще я защити, укрепи, омекоти, хидратира и успокои... Вече се досетихте, нали?

Става дума за главния герой в нашата женска грижа, пълна с ритуали, посветени на красотата (и комфорта) - Кремът за лице.

Винаги го избираме внимателно, търсим най-добрия състав, четем ситните букви на етикета, защото там се крие магията. Сега е изключително подходящ момент да зарадваме себе си - в качеството си на жени, както и близки до сърцата ни дами, с ново попълнение в бялата козметика на равта.

Представяме ви Nachtkerzen Крем за лице Специал на Dr. Theiss - толкова много качества, събрани само в една опаковка. Той е подходящ за суха, чувствителна и много суха кожа, както при студова алергия и дерматит. Продукт, готов да удовлетвори високите изисквания на съвременната жена, без компромис в качеството, но на разумна цена. Кажете, как да го пропуснем от must have списъка?!

И така - ниските температури, сухият въздух и вятърът нападат кожата безмилостно. Ваша отговорност е да не им позволите, използвайки именно Крем Специал.

Опънатост, сухота, зачервена и раздразнена кожа, липса на свежест и равен тен - тези детайли не изглеждат никак приятно в огледалото, без съмнение - освен че създават физически дискомфорт, влияят и на самочувствието. Кремът има богата формула, без добавен аромат и подхранва кожата през целия ден, като я предпазва от изсушаване.

Контрастът между климатичните условия оставя своя отпечатък (навън/вътре) и преди да се усетим, защитната бариера на кожата е нарушена, а регенеративните ѝ способности губят своята сила, намаляват и не вършат работата, за която са създадени.

Как Крем Специал ще ни помогне?
Той притежава формула, базирана на (без)ценното масло от вечерна иглика (Нахткерцен).

Доказано прави кожата нежна, гладка и хидратирана. Изумителното масло от вечерна Иглика съдържа цис-линолова и гама-линоленова киселини, които са твърде необходими за поддържане на влажността и еластичността на кожата, подпомагат регенерацията и защитната функция (вече знаете, тяхната роля е компроментирана благодарение на зимните изпитания).

Не на последно място обогатява кожата с урея - естествена хидратираща субстанция с противовъзпалително и антибактериално действие.

Понеже обожаваме да ви правим щастливи, мили дами, и добре знаем, че усмивката ви е свързана с любимите хора у дома... Разкриваме една малка тайна (по-любопитните от вас вече знаят) - кремът е подходящ и за малките сладури, както и при състояние на невродермит. Без зачервени от студа бузки през зимата и винаги мека кожа.

Всъщност цялата серия продукти Sensibel Nacthkerzen на Dr.Theiss заслужава вашето внимание. Научете повече ТУК