Ето че лятото отстъпи мястото си на есента, колкото и да не искаме да го пускаме, то трябва да си отиде, за да се върне отново - догодина. Промяната в климата води и до промяна в нуждите на кожата. Е, някои неща никога няма да бъдат различни и едно от тях е силата на хидратацията - без значение през какъв сезон минаваме, разбирайте го и буквално, и преносно, той оставя своя отпечатък върху косата, лицето, кожата… А те са винаги жадни за мека, нежна, ефикасна и богата грижа.

Какво ни казва личната равносметка? 
След солените целувки на морето, топлата прегръдка на слънцето и горещите стъпки в пясъка настъпи моментът да отдадем цялостно и пълноценно внимание на всяка важна част от тялото с помощта на Sensibel Nachtkerzen на д-р Тайс.

Каква е причината да се доверим? 
Формулата! Тя е създадена с мисия —  грижа за сухата и чувствителна кожа. Продуктите от серията са подходящи за употреба дори от деца и бебета. Включете и таткото към плана и нека всички у дома са доволни!

С какво е толкова специална?
Sensibel Nachtkerzen осигурява интензивна грижа за кожата благодарение на ценното масло от Нахткерце и лечебната изворна вода. Маслото от нахткерце е едно от най-ценните в света, тъй като за извличането на един грам от него са нужни около десет хиляди семена.

Как действа формулата? 
Спомага за интензивно обогатяване на кожата с липиди и влага, облекчавайки чувството на сърбеж, сухота и опънатост, не на последно място ѝ подарява нежен защитен филм. Натуралните есенциални мастни киселини цислинолова и гама-линоленова защитават кожата от неблагоприятните условия на околната среда - към тези бонуси спада и изсушаването (то не е фактор само през топлите дни, но и през студените, така че гответе се).


Освен това…
Продуктите за тяло са чудесен дар за кожата, защото консистенцията им попива с лекота, без да оставя усещане за тежест и мазен филм. Чрез добавката на урея, сквалан, масло от жожоба и гуаязулен, проблемната кожа запазва еластичността си, а те от своя страна стимулират регенеративните ú функции - а те, повярвайте, са невероятни в силата си, ако им се осигури благоприятна среда.


Какво включва серията Sensibel Nachtkerzen?
❣️ Душ-олио
❣️ Шампоан
❣️ Балсам - масло-във-вода
❣️ Интензивен балсам 
❣️ Грижа за лице

 

Малко история - защото концепцията и опитът имат значение:
Проф. Д-р Петер Тайс и неговата съпруга, алопатичният терапевт Барбара Тайс, основават компанията Dr. Theiss Naturwaren GmbH, която успешно се позиционира на пазара вече над 40 години. Работата им е базирана на природни съставки, зад които лежат прецизни научи проучвания - нещо повече - Dr.Theiss непрестанно подкрепя хората в търсене и запазване на тяхното здраве.

 

Разгледайте продуктите и изберете грижа за себе си, любимия мъж и деца. А защо не за всички, които обичате?! Повече информация ТУК