Защото истинската красота се крие в добрата грижа и любовта от нас за нас

При появата на бебето всичко се променя – и ние, и животът ни, а понякога това може да бъде малко плашещо, нали? 

Дамите приемат емоционално всяка нанесена „щета“ от изпитанието, (но и невероятен момент едновременно с това), наречено бременност. 

Нерядко след 9-те месеца изведнъж се оказва, че кожата ни е станала по-чувствителна, появили са се пигментация, сърбеж, необичайно зачервяване или други неудобства за съвременната жена. А косата ни е видимо изтощена и жадна за възстановяване.

Опитвайки се да се чувстваме удобно в кожата си, да сияем и да сме успешни на всеки фронт, губим самочувствие и почва под краката си, защото осъзнаваме, че се борим с невъзможното. Времето е ценен ресурс, а почти не разполагаме с такова, бюджетът също търпи сериозно натоварване…

  • Качествената грижа изисква много финанси?

Всъщност на първо място са постоянството, личната мотивация, умението да ценим малките неща, да се наслаждаваме на онези simple моменти - невинаги високото качество струва лишения и угризения на съвестта. 

  • Как да намерим подходяща козметика, която да отговаря на високите ни изисквания?

Всяка ваша снимка заслужава да бъде с мото no filter! Точно така, изберете правилната козметика вместо ,,съвършените“ филтри на телефона. Останете себе си, харесвайте се и победете онова, което искате да промените във външния си вид с усмивка, упоритост и позитивно отношение.

Козметиката - тук няма две мнения - важни са съставът, брандът и неговата философия, защото красотата е поведение, начин на мислене, житейски опит, разбира се и действие.

  • На помощ идва Sensibel Nacthkerzen

Можем много да разказваме за тази прекрасна серия, но знаем, че всички майки са ангажирани, затова с две думи – великолепен избор за лице, коса, тяло (душ-олио, шампоан, балсам, масло-във-вода, интензивен балсам, грижа за лице). Формулата на Dr.Theiss, вложена в серия емолиенти Sensibel Nacthkerzen, е основана на ценните съставки на маслото Нахткерцен и е свързана с укрепването на кожната бариера и предпазването на кожата от загуба на ценните си влага и мазнини. В иновативна комбинация с други подхранващи съставки, грижата е подходяща за суха кожа. Нещо повече – формулата е толкова нежна, че е подходяща и за чувствителна бебешка и детска кожа – какво по-хубаво от това?!

  • Каква е тайната?

Nachtkerze (Oenothera biennis L., вечерна иглика) принадлежи към семейството Onagraceen. Наименованието произлиза от гръцкото „oinos“ (вино) и „thera“ (лов). Маслото, добито от узрелите семена на растението, е богато на ценни и жизненоважни мастни киселини (98%), фосфолипиди и стеролен. Те са ценен еликсир за сухата кожа, всяко тяхно докосване я обновява, вдъхва ѝ енергия, изпълва я с нов живот отвътре навън. Всеки ден се събуждайте по-добра версия на себе си, доверявайки се на специалната грижа, за която ви разказахме. И не спирайте да се обичате.

Научете повече за всеки продукт от серията и изберете своите фаворити ТУК.