Ех, как лети времето! ,,9 месеца в коремчето и 9 месеца навън, в прегръдките на мама и тати” - ето така ние прочетохме кадъра, който ви споделяме.

Повечето от вас добре познават това симпатично семейство, което активно споделя забавни видеа и красиви кадри в социалните мрежи и по-конкретно Instagram. 

КОИ ФАКТОРИ ВЛИЯЯТ НА ВЪНШНИЯ ВИД НА БЕБЕТО 

Всъщност - преди да станат ТЕ, беше само Той - Калоян. Звездата му изгря през 2017-а година в третия сезон на "Фермата". Оттогава Калоян Димитров–Балан привлича завиден брой последователи в своите канали, а ние никак не се чудим защо. 

Впоследтвие към усмивката на Балан се присъединява и тази на Надежда, неговата половинка и майка на първата му рожба, а резултатът е - влогъри, които гледаме с удоволствие.

Екипът ни си спомня снимката, станала анонс на добрата новина, че се задава бебе. ,,Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот!“ – написа Балан в своя Инстаграм профил тогава. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

А днес е време за равносметка - най-сладката при това! Къде бяха и къде са днес по пътя на родителството двамата влюбени. 

Сигурни сме, драги читатели, че и вие пазите подобни спомени, превърнали се в парченца от пъзела на живота. Ще се радваме да им се насладим!

Снимка: Instagram nadezhda97n, ballancho

 

Следете нашите новини и интересни истории на страницата ни във Фейсбук

Гледайте полезни лекции за родители в YоuTube канала ни

Не пропускайте новия ни брой

Последвайте "9 месеца" в Instagram