Ние, жените – особено тези, порода МАМА, сякаш сме свикнали винаги да поставяме другите на първо място. Децата, половинката, близките… Нa финала оставаме там някъде, припомняйки си какви сме били преди децата. В моя случай преди цели три. 

Всяка майка ще ме разбере – искам да давам на кожата си пълноценна грижа, жадувам да е мека, нежна, хидратирана, обогатена с ценни съставки, които обича, но все нещо не ми достига.

Търсейки продукт, отговарящ на моите завишени критерии, без изключение, съм се оказвала в позиция „ще си го купя, но другия месец, защото сега трябва да взема на децата еди-си какво“. 

И така, за съжаление, моето козметично шкафче се оказваше с редовни липси, особено по отношение на грижата за кожата за тяло. Това впрочем се промени рязко преди два-три месеца. 

Като всяко хубаво нещо в живота и настоящото такова се появи случайно. Сестра ми роди прекрасна дъщеричка, а аз, заедно още куп подаръци, добавих и новия брой на „9 месеца“ към пакета за нея. На корицата имаше надпис, че вътре ме очаква подарък, затова се заредих с два броя (да не остана и аз по-назад). 

С нетърпение разопаковах списанието (щом се прибрах) и видях тестер на балсам, подходящ за бебета, малки деца и възрастни. Ще бъда откровена – малко се разочаровах… Нима бе възможно един продукт да покрие нуждите на кожата на толкова различни – малки и големи, хора?! 

Любопитството се оказа по-силно от разочарованието обаче и още същата вечер настъпи моментът за проба. Признавам си, най-невероятното усещане след баня е да зарадваш кожата си с правилния продукт. Аз го припознах в лицето на Sensibel Нахткерцен на DR. THEISS – балсам, който прегърна моята суха и чувствителна кожа, доставяйки ѝ несравнимо удоволствие, мекота + успокояване на раздразнените зони. Мострата ми беше достатъчна за две проби, но без да губя време, още преди последната капка, се сдобих с реален размер на балсама. 

Цената се оказа повече от чудесна за многодетна майка, а съставът напълно покри моите изисквания. 

Обещавам на Вселената, че повече няма да подценявам мултуфункционални продукти без да им дам шанс. В конкретния случай спечели цялото ни семейство. Мога да кажа само – благодаря!