Само преди 2 дни талантливото златно момиче Катрин Тасева посрещна първата си рожба - бебе Николай. Малкият юнак е с тегло от 3 870 грама и ръст 54 сантиметра. 

В личния си профил в Instagram гимнастичката побърза да сподели чудесен кадър от болницата, в който държи ръчичката на новороденото. Към публикацията Катрин разказва и за първите си вълнения от появата на бебето: 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА 

"С голяма радост споделям новината за най-новото попълнение в семейството ни. Нашият малък Николай най-накрая пристигна и не можем да бъдем по-щастливи! Като нов родител сърцето ми е изпълнено с благодарност за невероятните грижи, които получаваме в болница @ag.selena , и непоколебимата подкрепа на нашия доктор @dr.d.stavrev по време на това вълнуващо пътуване. От дъното на сърцата си оценяваме всички мили думи и любов, с които ни обсипахте. За едно светло бъдеще, изпълнено с безкрайни усмивки!"

Ралица Паскалева сподели, че очаква второ детенце

Красиви мигове предстоят. Желаем споделеност и топлина на семейството и с нетърпение очакваме да видим още много сладки кадри на малчо. 

Снимки: Instagram taseva.k