Да бъдеш родител и да отглеждаш дете - истински дар, благословия, радост, награда и щастие. Да, чудесно е да дадеш живот, съмнение няма. Какво се случва обаче, когато децата у дома се окажат впечатляващата цифра 22. Да, да, звучи невероятно, но една млада дама прави именно това - тя е едва на 25 години, но вече е мама на 22 малки, здрави и палави дечица.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Изключителен сценарий, който се оказва ежедневие за рускинята Кристина Озтюрк. Нейната история е любопитна, не можем да пропуснем да я споделим с вас. 

Всичко започва с желанието на Кристина да стане майка и раждането на първото ѝ дете, когато е едва на 17. По това време тя е самотна майка, но именно малката Виктория я дарява с най-голямата любов на света. Когато среща бъдещия си съпруг - турския бизнесмен Галип, младата двойка решава да се врече във вярност и да има много деца. И така, години по-късно двамата вече имат 22 малчугана, на които да даряват времето и любовта си. Наистина невероятно, нали?

По-голяма част от децата са близнаци или тризнаци, но и родени чрез сурогатно майчинство, като Кристина е биологична майка на всяко едно от тях.

Семейството живее в Грузия и е похарчило повече от 168 хиляди евро за сургатно майчинство за периода март 2020 г. и юли 2021 г. Имат и 16 бавачки, които им помагат, а разходите по тях годишно възлизат малко над 90 000 евро годишно.

Акушерска пареза - диагнозата, за която не се говори достатъчно

Профилът на Кристина в инстаграм се радва на огромен интерес и е следван от над 236 хиляди души. Забавни видеа, безброй усмивки и много, много дечица. Някои от снимките са досущ като детска градина. Е, Кристина не е учителка на малчуганите, тя е тяхна майка. Колко хубаво. 

Източник и снимки: https://dama.bg/