Майчинството и по-конкретно първите години с бебето и малкото дете, е незабравим период. Той събира в себе си палитра от всички емоции, невероятни открития, игри и нежни моменти с вашето Чудо. В този начален етап от живота на бебето се стремите да му осигурите най-доброто, нали? Затова изключително силно цените верните съмишленици, които ви помагат в тази мисия. Без съмнение, dm България е сред тях.

С удоволствие ви представяме някои от любимите продукти от собствените марки на dm, които с лекота стават част от ежедневието на родителите и детето. Те са винаги там – на една ръка разстояние, усмивка, хапка и прегръдка, готови да ни съдействат, демонстрирайки високо качество, за щастие, на изгодна цена.

Опитвало ли е детето ви биоплодово пюре диня, банан и ябълка на марката babylove?

Удобно да се хапва по време на разходка, лесно за консумация, с чуден състав. Този вкус отдавна е спечелил сърцата на много деца и техните майки – едните обожават вкуса, а другите щастливото коремче.

dmBio био оризови вафли с ябълка, 35 g 

,,Мамо! Ам-ам!“. Това е команда, която не търпи отлагане и всяка майка го знае. По време на следобедната разходка винаги е освежаващо да заредиш батериите с нещо вкусно и подходящо за твоята крехка възраст, особено ако вече си на цели 8 или повече месеца.

babylove био плодово пюре ябълка и банан

Да, мама винаги пази по едно такова в шкафа, а бебето знае, че поне веднъж дневно ще се наслади на този нежен вкус. Висококачествени био-плодове биват избирани и обработвани старателно и фино пюрирани. Пюрето от ябълка и банан може да се използва като десерт, междинно хранене или за овкусяване на каши

babylove бебешка чинийка nature, различни цветове

Малките обожават да си имат своя чиния, особено когато въпросната е толкова сладка и създадена именно, за да ги впечатли. Изключително лека и изработена от 30% възобновяеми суровини; не съдържа BPA (бисфенол А) и меламин. Неплъзгащият се пръстен в основата на чинийката предотвратява риска от разливане на храната. Може да се използва в микровълнова и да се почиства в съдомиялна машина.

babylove био каша ябълка и боровинка, 8+ месеца, 200 g

Кашата е подходяща за закуска – лесно, вкусно, полезно – най-добрият старт на деня! Оптимално съобразена е с нуждите на децата на възраст над 8 месеца.

babylove nature твърдо масло за тяло nature, 30 g

Твърдото масло за тяло babylove nature е специално адаптирано към меката и чувствителна кожа на бебетата. Подходящо е за ежедневна употреба и подарява специално внимание на мъниците. Както се казва – всяко докосване носи наслада.

babylove термосензорни лъжички

Ако още не сте се сдобили с тях – време е, а после ще ни благодарите. Термосензорните лъжички на babylove ще ви помогнат да проверите температурата на храната преди всяко хранене. Дълги, удобни, практични, подходящи и за по-дълбоки съдове.

babylove възглавничка с гроздови семки

Коликите никога не са добре дошли, но за сметка на това, всички помощници в битката с тях са любезно приветствани. Възглавницата с гроздови семки на babylove е чудесен избор, не само ако желаете да облекчите коликите на мъника, но и да затоплите коремчето на бебето по време на разходката в парка. Да, вашето дете с удоволствие ще се наслади на меката топлина и ще се отпусне.

babylove водна чесалка за зъби

Ах, тези зъбки! През какво ли не минават мама, тати и бебе, докато всички те се появят. Водната чесалка за зъби babylove може да помогне за намаляване на дискомфорта и сърбежа при появата на първите зъбки на бебето, както и да насърчи здравословното развитие на челюстта.

И понеже е съвсем ясно, че отново ще пазарувате от близкия до вас магазин на dm… Знаете ли за dm babybonus томболата? Прочетете и после бързо се включете!

Как? Пазарувайте бебешки продукти над 30 лв. и може да спечелите едно от 15 бр. Vtech бебешки столчета 5в1.

Томболата е с период на провеждане от 01.02.2024 г. до 28.02.2024 г. включително във всички dm магазини, в онлайн магазина и в мобилното приложение Моят dm.

Имената на всички печеливши участници ще бъдат публикувани на Facebook и интернет-страницата на dm. Наградите могат да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 24.03.2024 г.

Всички подробности за участието в ТОМБОЛАТА ще откриете ТУК