Всяка житейска история е различна, пропита с надежда и вяра, с болка и страх, с радост и смях... Всяко семейство минава през трудности, те са част от живота и несъмнено присъстват в него. Често едно от най-големите изпитания пред младите хора се оказва трудният път до мечтаната рожба. В семейството на Джоани и Тревион Клемънс, двойка от Атланта, Джорджия, се случва нещо по-различно.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Двамата се запознават отдавна, още в гимназията, влюбват се един в друг, бързо решават, че искат да бъдат заедно до края на живота си, женят се. И вече имат четири прекрасни дъщери - на 21, 18, 11 и 9 години. Семейството е щастливо, богато с присъствието на четири дечица. Джоани и Тревион се чувстват наистина благословени. Но и двамата носят в сърцата си едно съкровено желание - да направят семейството си още по-голямо. Дълго обмислят въможността за нова бременност. И правят съдбовната крачка. За съжаление обаче Джоани е диагностицирана със синдром на поликистозни яйчници и лекарите ѝ казват, че възможност да зачене отново - няма. 

 

Родителите приемат новината трудно, но свикват с мисълта, че семейството им ще се остане шестчленно. 7 години по-късно обаче Джоани получава обаждане от своя лекар, за което далеч не е подготвена. Оказва се, че е бременна. И това не е всичко. Истинската изненада идва след ултразвука. В утробата ѝ бебета са три. 

Бременността протича с известни усложнения, но в крайна сметка всичко минава добре и Джоани ражда три здрави момченца. Те идват на бял свят три седмици преди термина - мънички, беззащитни, нуждаещи се от деликатни грижи. 

Майка на 7 деца ражда близнаци в различни дни

Бебетата прекарват десет седмици в болницата, получават всички необходими грижи и успяват да оцелеят. След 10 седмици те са достатъчно силни да се приберат у дома. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Сега мечтата на Джоани и Тревион за голямо семейство е сбъдната. Щастието им е безкрайно. Момчетата са вече на 18 месеца, каките им се радват безкрайно, а семейството е толкова весело, сплотено и благодарно за живота, който има. 

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/