,,Обичам те, Караджова!”, написа под кадъра в Инстаграм любимото лице от предаването Бригада нов дом - Майстор Караджов (ние симпатизираме много и на Мария Силвестър). Красивият празник е завършека на едно начало, представило съюза на двойката още миналата година - влюбените младоженци имат граждански брак от март 2021 г., но заради пандемията голямото тържество бе отложено. Цветелина е изключително лъчезарна и чаровна дама, никак не се изненадваме, че е спечелила сърцето на Караджов!

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Връщаме лентата назад и припомняме как се случва самото предложение за брак - то е абсолютна изненада, но не каква да е, а морска. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. Майсторът си е намерил майстора - шегуват се някои от почитателите на Бригада нов дом под публикациите, свързани с хубавата новина. И да, това не е шега - ,,Той си намери майстора, че има човек, който работи повече от него“ – сподели Цветелина през 2020 г. в  предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

Любовта между двамата не пламва изведнъж, дори напротив - те са колеги и работят заедно. Опознават добре другия, не липсват и моменти на словестни хватки, но така се заражда истинската емоция и силната обич става факт. С настоящите кадри имаме възможност да я споделим с тях!

Бъдете винаги заедно, Дани и Цвети!