Поредната щастлива история споделят в своята фейсбук страница от "Майки за донорство". Тяхното голямо семейство се е увеличило с още един прекрасен бебок. Вчера, на бял свят, се е появил малкият Радослав. 

Да станеш МАМА след 10 години в опити и смяна на три клиники

Днес, ние споделяме общото щастие между семейството и "Майки за донорство" и им казваме: "Честита рожба!". А ето и какви подробности за новите мама и тати ни разкриват от фондацията:

"И, макар мама и тате да не са финансирани от фондацията, имаме ежедневна история заедно. Мама се беше отчаяла от тъжна до агресивна степен. Записахме час и невярваща в успеха започнахме стъпка по стъпка заедно. Семействата, които ни се доверяват напълно знаят, че не разчитаме на случайности.

И така, следващата стъпка беше да намерим вълшебната жена донор, с чиято помощ състава на любовта да бъде пълен. Последва подготовка, трансфер, положителният тест и неспокойна бременност, но с ината на мама и нашата любима Виктория от фондацията не допускахме промяна от курса. До днес. И не само до днес, защото каузата ни остава приятел със семействата завинаги.

Благодарим за доверието! 

Благодарим на прекрасната жена, която подари парчето любов, чрез частица от себе си (яйцеклетки). 

Благодарим на д-р Димитър Цветков, д-р Анатоли Кръстев и екипа на  МБАЛ "Надежда". Мечтите се сбъдват, когато се борим достойно и разумно за тях."

Бебе с последна яйцеклетка

Малък Радослав, чакан си, мечтан, желан - бъди здрав, любопитен, смел, безгрижен, весел! Бъди щастлив и всеки ден усмихвай мама и татко. 

Източник и снимка: Донорството е живот/Майки за донорството