По какъвто и начин да се роди новият живот, появата на всяко бебе за нас е лъч светлина, който топли сърцата и събужда вярата, надеждата, любовта, куража, смелостта... Щастливи сме да виждаме подобни истории и няма как да не ги споделяме с вас. Вярваме, че има дълбок смисъл в това те да стигнат до повече хора.



 “Здравейте, казвам се Антония и заедно със съпруга ми Цветан се борим да имаме дете вече повече от 10 години, но двете чертички така и все още не сме ги видели и дори не знаем какво е чувството да го изпиташ.”  - това е част от писмо, изпратено до фондация “Майки за донорството”

Заедно с Kia Bulgaria, Фондрацията подари на Антония и Цветан средства за ин витро процедура. Плануване, проследяване, подкрепа... И така, до една едничка цел - съкровена мечта - успеха за двете чертички. 

Роди се бебе, чакано 16 години с подкрепа от кампанията С Цвете в Ръка

Ето, че те оживяха пред очите на Антония и Цветан. Двамата вече знаят какво са двете чертички, на 6 юли 2022 година се роди тяхната дъщеричка. Цветелина е дар от Бог! 

Желаем щастие, радост и топлина на семейството! Честита рожба! Нека Цвети бъде здрава, любопитна, палава, смела, упорита, мислеща, търсеща! 

Сред думите в публикацията на фондация “Майки за донорството” намерихме и това: "Благодарим на КИА за подарената възможност. Благодарим на Вълшебната анонимна жена, която добави частица обич и надежда като дари яйцеклетки. Благодарим на д-р Георги Стаменов за поредната сбъдната мечта в ежедневната ни обща кауза. Благодарим на д-р Веска Кайрякова и д-р Даниел Георгиев и екипа на МБАЛ Надежда! Благодарим на всички, които не спирате да вярвате в “Майки за донорството” и се радваме заедно на успехите." 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER

Мисия, кауза, идея, любов - чудесно е, когато от тях се ражда живот!

Бъди здрава, мила, чакана, желана Цвети! 

Източник и снимки: Донорството е живот / Майки за донорството