Да имаш близнаци е чудесен дар от Бог, за който трябва да бъдем благодарни. Често бременността с близнаци е рискова, изсиква внимателен подход и деликатна грижа. Ако всичко е наред и бебетата се появят, в сърцето на мама се разлива емоция от неземно, неописуемо щастие. Моментът на първата среща е толкова теогателен и нежен. Още по-докосваща сърцето емоция е тази, която се ражда тогава, когато новородените близнаци се появят на бял свят прегърнати. 

Щастието да изпита подобна емоция се е случило на една майка от Бразилия. Тя ражда близнаци - две новородени сестрички, които веднага се прегръщат една друга след раждането си в бразилската община Балнеарио Камбориу. Сестрите близначки, Лиз и Беатрис, са били прикрепени към различни плаценти, което означава, че прегръдката след тяхната поява е всъщност първата им. Случката сгрява сърцата на целия екип в родилната зала. Майката решава да запечата момента и моли за снимка, която по-късно публикува в профила си в инстаграм. Много скоро след това снимката вече има безброй рекации. Хората са впечатлени.

Да посрещнеш близнаци - емоционален разказ в кадри

Снимката е заснета от фотографа на раждане Бруна Коста. „Ще бъде толкова специално, когато видят този момент в бъдеще“, споделя Коста. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА: 

В семейството на майката, родила близнаци, всъщност има още дечица. Луана и Аугусто са родители на три деца. По техни думи са имали план за четвърто, изненадата е била голяма, когато са разбрали, че очакват близнаци. Техният по-голям син си мечтаел отдавна да има братче и сестриче - близнаци. 

„Винаги сме мечтали да имаме голямо семейство и сега сме благословени с пет деца.“ Луана разкри, че най-големият ѝ син е предсказал пристигането на близнаците. В самото начало на нейната бременност, още преди да разберат, че очакват бебе, синът ѝ сънувал сън, че майка му е бременна с близнаци. "Когато видях тези две бебета на този малък екран, бях шокирана. Не можех да повярвам".

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Бебета се раждат без усложнения. И майката и те се чувстват добре. 

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/