Поля и Митко от романтичното приключение "Един за друг" живеят мечтите си и щастието грее в дома им, вече повече от месец. Вълнуващите събития нямат край и след като бебе Нико е вече 40 дни с мама и тати, дойде време за неговата погача. Ах, само каква приказка е била тя. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Поля не пропусна да направи последователите си част от вълшебното събитие и сподели кадри от момента. Жирафчетата са били акцент на партито, вероятно, за да порасне Никола голям и силен, можещ и виждащ отвъд ограниченията. 

Поля: Старая се да съм добра майка, не перфектна, а добра

В компанията на своите най-близки жени в живота, очарователната майка, прегърнала рожбата си, с вълнение прие ритуалът по разчуването на погачата и благодари на всички орисници за хубавите думи и чудесните подаръци, с които отрупаха нейния малък мъж. 

В личния си профил в инстаграм Поля сподели кадър и от още един специален момент. Към него добави и следните думи: 

"Благодаря на Господ, че станах най-богатата в света заради теб, Никола! Бъди ми жив и здрав, мамо. Ден 40 от раждането на бебе Нико"

Още много специални моменти предстоят на младото семейство. Желаем щастие на Нико и радост, смях и топлина в дома на мама и тати. 

Източник и снимки: instagram pocccho