Когато сърцето говори, трябва да има кой да го чуе, необходим му е съд, за да излее поезията, написана от живота. Мили читатели, знаете, че именно това бе причината да създадем нашата и вашата любима рубрика ,,Писмо в бутилка‘‘. Щастливи сме, че не спирате да ни споделяте вашите лични истории, вълнуващо е да бъдем част от тях. Благодарим ви. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Последните дни до редакцията ни пристигна едно от вашите писма. Оказа се, че екипът ни познава лично неговия създател. Мама Ани е творец, боец, мечтател, човек, вярващ и даряващ добро, въпреки битките, изпитанията и болката. Наскоро, след трудна и рискова бременност, най-сетне Ани прегръща първородната си рожба. А днес, с преливащо от любов сърце тя иска да благодари. Ето и какво ни написа. 

Една от любимите ми картини е картината, наречена "Рожба". В едно мъничко, спящо човече е въплътен огромен смисъл! Тази шепичка живот е символ на надеждата, безграничната любов и борбата да дишаш - сам, с лекота, свободно. Създадох я, защото исках да оставя нещо в ръцете на човека, помогнал и посрещнал пръв на този свят нашето чудо. С признателност - за да благодаря и покажа колко ценя грижата, която получих.

Влагайки тази идея в нейното създаване, картината придоби за мен още по-голям смисъл - тя е подарена на един грижовен и всеотдаен лекар, а също така и прекрасен човек - д-р Анастасия Аврамова! Творбата ми е символ на благодарност, признателност и дълбок поклон за появата на чудото на нашия живот!

Моят път през бремеността беше изключително рисков и сложен, до последно не знаехме щастлив или не ще бъде финалът. Беше ни страх, имаше сълзи, но все пак не спирахме да вярваме. И ето, светлината дойде, слънцето огря - днес прегръщаме нашето чудо и сме благодарни за всеки миг. 

Да родиш и да прегърнеш бебето си - най-голямата мечта на една майка

Благодарение на вярата, борбата за живот на едно мъничко човече и прекрасната д-р Аврамова, дъщеря ми се появи на бял свят! Искам отново да изкажа огромната си благодарност към целия екип и на д-р Таня Босева, които заедно с д-р Аврамова допринесоха една шепичка щастие да се появи на бял свят! Благодаря и на цялото отделение - АГО към МБАЛ "Света София" за вниманието, грижите, съветите, с които ни дариха!

Искам също така да се обърна към всички чакащи и мечтаещи за рожба - "Не спирайте да мечтаете, обичате и вярвате, неслучайно едно мъничко чудо ви е избрало и расте именно във вас." 

С обич,

мама Ани 

enlightened Още от творчеството на Ани може да разгледате тук: Ангелина Георгиева - Artist