Една единствена мечта преследват Пеньо и Магдалена - да станат родители. Изпитанията, през които са минали, са немалко, болката е голяма, сълзите често придружават нощите им. Пътят е дълъг, неуспехите са постоянни, но знаем, че краят на мъката е близо. Вярваме, мило семейство, че скоро ще прегърнете вашето чудо. Историята разказва Той - герой, който повече от всичко иска да дари на любимата си жена усещането да носи в утробата си бебе. Ето какво споделя Пеньо в писмо до фондация „Майки за донорството“. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

„Здравейте. Казвам се Пеньо и съм на 43 години, а съпругата ми Магдалена е на 39. Може би съм от малкото мъже, които пишат и споделят съдбата на семейство, което в продължение на над 15 години се бори с това да бъде пълноценно семейство с поне едно дете. 

Нашата история на кратко: обиколихме не малко доктори в не малко градове. Всеки започва с нещо, друг продължи с друго, но все едни и същи резултати. Търсихме надежда, но не я откривахме и малко по малко рухвахме, но не се отказвахме. Стигнахме до клиника, няма да споменавам коя е, в която имаме 5 инвитро опита - 2 самофинансирани, 3 от държавния фонд и все неуспешни. Подозираме с ненаправени задължителни изследвания, от които разбираме по-късно, че имаме бактерия, която пречи на успеха

След лекуване с мощни антибиотици от поредния доктор, за който не можем да кажем нищо лошо, който откри и излекува по последни тестове. Дълго работещата бактерия е убивала с всеки ден възможностите ни за дете.

В последната част от нашата история в един клиничен институт се опитаха да възродят яйчниковия резерв на съпругата ми, но уви след последните изследвания АМХ 0,2 е и с диагноза изчерпан яйчников резерв. Единственият ни вариант остана с донорска яйцеклетка.

Благодаря предварително от все сърце на жените, които биха откликнали на нашата молба да станат донорки на яйцеклетки.

Благодарим и на всички хора, които биха ни подкрепили финасово за инвитро процедура за постигането на мечтата ни да станем родители.“

Мъж спасява бременната си жена с отчаяни действия по време на земетресението

Приятели, Магдалена и Пеньо се нуждаят от нашата обща помощ. Нека им покажем, че могат да сбъднат мечтата си за дете.

Ако искате да им помогне като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се или пишете на телефони 0888721010 или 0878712128. 

Ако желаете да помогнете на семейството със средства за инвитро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“  IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF,  УниКредит Булбанк АД,  с основание за Магдалена и Пеньо.

Можете да си вземете нещо красиво от базара на фейсбук страницата на "Майки за донорството" или дарение чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

Източник и снимка: ФБ Донорството е живот / Майки за донорството