Съвсем наскоро ви споделихме, че Деми Мур и Брус Уилис вече са баба и дядо, след като дъщеря им Румър ги дари с първо внуче. Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път на 18 април, когато на бял свят посрещнаха първордоната си дъщеря Луета. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Публикация в личния профил на Румър в Instagram показа, че раждането се е състояло у дома:

"Родена у дома на 18 април, вторник.
Ти си повече, отколкото някога сме мечтали."

Малко след това, в друга своя публикацията, дъщерята на Брус Уилис разкри и подробности около самото раждане. Във вълнуващия момент тя е била заобиколена от своя любим, майка си Деми Мур, а също и двете ѝ сестри. В големия ден целия процес е бил наблюдавам и от дула.  Ето и какво друго написа Румър: 

"О, моето момиче, моето най-ценно момиче Лу. 

Цял живот съм те чакала и мечтала. Ти си повече, отколкото бих могла да си представя. Ти промени живота ми по най-дълбокия начин. Привилегията и честта на живота ми е да бъда твоя майка и винаги ще правя всичко за теб. Имам чувството, че винаги съм те познавала, както и ти мен. Ти си най-красивото създание, което съм срещала. Все още се събуждам всяка сутрин и не мога да повярвам, че си моя. 

Лекари от Плевен спасиха близнаци, родени преждевременно

Благодаря ти, че ме избра да бъда твоя майка, благодаря, че ми се довери да те водя през живота ти. Всеки тежък момент, всяка контракция и всяка болка при раждането си заслужаваше, бих го направила хиляди пъти, ако това означава да прекарам една секунда с теб.

@derekrichardthomas, мой партньор в престъплението в това неизследвано пътешествие към родителството, благодаря ти, че ми даде дара на тази красива душа и че хвана нашето момиче, когато се появи на бял свят, и че запази толкова красиво пространство за мен, когато я донесох на света. Тя е толкова щастлива, че си баща и те обича толкова много. Толкова сме благодарни и обичаме толкова много. 

Еднояйчни близначки посрещнаха бебета си в един и същи ден

За моите сестри, моите най-добри приятели, хубаво е, че ви имам, благодаря, че споделихте с мен моментът, в който успях да доведа момичето си на бял свят - момент, който никога няма да забравя. Вие ме наблюдавахте и ме подкрепяхте по време на пътуването и знаете какво означаваше да доведем още едно скъпоценно момиче в нашата линия.

Обичам те, момичето ми, ти си най-голямата радост и дар в живота ми." 

Източник и снимки: Instagram rumerwillis