Сестри близначки са родили по едно и също време и, да, също в една и съща болница. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

9News съобщи, че еднояйчните близначки Джилиан Гогас и Никол Патрикакос винаги са си приличали по много неща. И що се отнася до майчинството, сестрите не са били по-различни, забременявайки по едно и също време. 

Но никой не могъл да предвиди, че двете ще родят в един и същи ден в Epworth Freemasons в източен Мелбърн.

Джилиан ражда сина си на 22 август в 13.20 часа - само пет часа по-късно се появява на бял свят племенникът ѝ - синът на Никол.

„Времето - просто не можете да планирате нещо подобно. Така че да, съмнение, шок, вълнение, всички тези емоции те връхлитат“, казва Джилиан пред 9News.

Осем учителки от едно училище забременяха и родиха по едно и също време

„Бяхме много близки като израснахме. Винаги сме правили всичко заедно, така че това е просто още един пример за това."

Но приликите не спират до тук, тъй като и двете бебета са изродени от един и същ акушер, д-р Джоузеф Сгрои.

Чудо в Пловдив: близнаци се родиха на различни места

"Това не е нещо обичайно. Не е обичайно дори сестрите да раждат по едно и също време или в един и същи ден", посочва той. За да ви се замае главата, двете момчета са с еднакво тегло от 3,5 килограма. Д-р Сгрои споделя, че тези бебета са повече биологични братя, отколкото братовчеди.

„Знаем, че те споделят 100 процента от своята ДНК, така че тези две момчета, въпреки че може да са братовчеди, всъщност са по-близки до братя по отношение на техния генофонд“, казва той.

Видео показва как бебе пляска с ръчички в утробата, докато майка му пее

Сестрите разказват, че тъй като децата им се раждат на един и същи ден, това ще оправдае „огромен“ празник всяка година.

„Надяваме се, че те ще бъдат толкова близки, колкото сме ние, защото това наистина е специална връзка, която имаме“, обяснява Никол пред изданието.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Това не е първият път, когато виждаме близнаци и техния невероятен синхрон. Известно е, че близначките шампиони на WWE Ники и Бри Бела родиха момченца с разлика от един ден, като Ники направи това на 31 юли 2020 г., а Бри я последва малко след това на 1 август. Когато бившите борци и риалити звезди Ники и Бри обявиха бременността си, те бяха шокирани да разберат, че имат сходни термини.

Източник снимки: https://glasnews.bg/