Викси и Жоро спечелиха сърцата на много от зрителите на тазгодишното романтично предаване "Един за друг". Малко време бе нужно на останалите участници, за да се превърнат в истински приятели на младите влюбени. Те бяха сред най-младите двойки във Вилата на любовта, а това, което направи участието им различно и много, много запомнящо се, бе новината, че очакват бебе. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Припомняме, че в последната седмица на предаването Виктория и Георги потвърдиха съмненията си, че нежната половинка в двойката е бременна след положителен тест и преглед при специалист. Заобиколени от своите нови приятели, всички заедно посрещнаха чудесната новината, разбира се, със сълзи от щастие в очите и топли, нежни прегръдки. 

Наскоро влюбените органзираха и вълшебна морска сватба. Красивите емоции от нея споделиха с голям брой от участниците в телевизионното предаване. Край морето в Бургас, където и двамата са родени и израснали, те си казаха "ДА!". 

Сега са в очакване на най-голямото чудо. А само преди дни Викси и Жоро организираха и парти за разкриване пола на бебето. В личния си профил в Instagram бъдещата майка сподели чудесни кадри от веселото събитие. Присъстващите на партито вече знаят с момче или момиче ще се увеличи семейството, но за всички останали загадката остава.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Преди всичко важно е бебето да се роди здраво. Пожелаваме на Вики леко раждане и с нетърпение очакваме да видим кадри на малкото човече. 

Снимки: Instagram viktoriq999