Споделяме една история - тази, която идва от живия живот, родена от любовта и желанието тази любов да намери своето продължение в две детски очи. Във Фейсбук Донорството е живот / Майки за донорството разказват: ,,Сперматозоиди. Морфология 0%.  Подвижност 30%.

Какво знаем за яйцеклетката и яйчниковия резерв?

Така започва ходенето по лекари на едно българско семейство. Диагнозата, която чуват е, че не могат да имат дете. Не и без инвитро и са с тежък мъжки фактор.

Ендометриоза, качество на яйцеклетките и яйчников резерв

Три години опити. Стигат и до Турция.  Неуспешни инвитро опити и там. Тогава попадат на коледната инициатива на “Майки за донорството” и се записват за подарък от тях - преглед при репродуктувен специалист на МБАЛ "Надежда".

Ранна менопауза

Записваме ги при д-р Георги Стаменов. На  първата среща д-р Стаменов препоръчва прием на добавки за подобряване на качеството на сперматозоидите. Нищо друго. Засега. След 2 месеца резултатите са с голямо подобрение.

- ,,Правете Любов'', казва д-р Стаменов!

- ,,Ама без инвитро или нещо друго?'', удивена пита младата жена.

- ,,Да! Вие нямате нужда от това'', отвръща лекарят.

Изненадани, дори леко мнителни, мъжът и жената се прибират у дома и просто продължават живота си. С любов. А днес... Днес са в очакване на бебе!

КАЛКУАЛТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

,,В борбата за дете понякога имаме нужда от сериозна подкрепа на медицината. Друг път обаче, имаме нужда само от точният специалист, щипка вълшебство и много Любов! ,,За нас, “Майки за донорството” остава радостта, че с един час за преглед сме дали старт на верният път към бебе''.завършва публиакцията си от Фондацията.