Понякога изпитание, друг път сбъдната мечта - появата на две дечица с малка разлика във възрастта се приема различно от родителите. Истината е една и тя е, че децата са богатство - както, когато и по какъвто начин да се появят на бял свят, те са дар от Бога. 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Някои майки се оказва, че тъкмо за това са мечтали цял живот. Във фейсбук страницата на УСБАЛАГ Селена намерихме думи, които ни накараха да се усмихнем. Няма да губим повече време, ето ги и тях: 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

"За първи път се случва на въпроса „Как мина раждането“, да получим отговор: „А, много приятно беше!“ Но ето, че Теди определи преживяването си по този начин. 

Може би защото с второто раждане сбъдна детската си мечта – да има две деца с малка разлика. Или защото второто ѝ раждане беше съпроводено със спокойствие и правилната нагласа за среща с още едно любимо същество. 

Авел е второто бебе на Теди. Две-годишният батко Матей също е роден при нас, в болница „Селена“ и в екипа на Д-р Даниел Ставрев. А Теди определя второто раждане като значително по-леко, по-спокойно и по-осъзнато. И вече обмисля следващата ни среща, но се кани този път да се понаслаждава на детството на момчетата преди реализирането на следваща бременност."

Колко е хубаво детските мечти на мама да бъдат нейните деца. Желаем здраве, хармония и топлина на щастливото семейство. А следващото раждане, нека е тогава, когато Господ реши. Бебе Авел, на теб желем безгрижни игри и батко, който винаги е до теб - за пакости, бели и големи, смели мечти. 

Източник и снимка: FB УСБАЛАГ Селена