"Чувството да нося нарастващ живот в себе си е неописуемо красиво. Мислех, че музиката е най-изпълващото ме усещане досега, но това че ще дам живот много скоро и ще бъда майка е космическо и неземно." Тези думи сподели известната цигуларка Таня Тингарова, по-позната с творческия псевдоним Таня Стрингс. Таня пленява света със своите умения, звуците, които излизат от нейната цигулка, са наистина вълшебни, усмивката ѝ винаги огрява публиката. 

Актьорът Христо Пъдев в очакване на момиченце 

Таня е родом от Пловдив, но благодарение на своя талант е обиколила целия свят и буквално всеки континент е чувал нейната музика. Свирила е на емблематични сцени като финала на Формула 1, ежегодния карнавал в Бразилия, както и на мероприятия на шейхове от Близкия Изток. 

Само преди няколко часа великолепната цигуларка сподели чудесни новини в личния си профил във фейсбук - скоро ще бъде майка. Сигурни сме, че вълнението е голямо, споделените думи на бъдещата мама говорят много. Желаем лека бременност на Таня и нямаме търпение да разберем момче или момиче скоро ще заспива с вълшебни звуци на цигулка. 

Източник и снимка: FB Tanya Strings