Билборд с две малки момиченца, окачен на дърво в наш град, не само учуди, но и предизвика противоречиви чувства у хората в социалните мрежи. От поста, публикуван от мъж, става ясно, че различният билборд е поставен по пътя на децата за училище, за да видят и знаят, че техният баща ги обича. Защо?

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

 

Ето какво е споделил бащата на децата: 

"Когато един баща обича децата си и не се отказва от тях, а майката възпрепятства срещите им, той прибягва до това - да сложи билборд по пътя на децата за училище, за да знаят, че ги обича и не ги е оставил. По презумпция в България правата се дават на майката - с нищожни изключения. В това отношение бащата винаги е ощетен, законът тук е строга мащеха за него. Това трябва да се промени. Историята е от град в България, но касае всички. Децата имат нужда от двамата родители по равно. Не знаем обратната страна на монетата каква е, но този трогателен акт ни кара да се замислим."

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Под поста бързо заваляха коментари, които за радост в повечето случаи не противопоставят просто бащи и майки, а са обърнати към децата - тези, за които сме готови да направим всичко, за да са щастливи. 

Източник и снимки: https://glasnews.bg/