Актьорът Павел Иванов, известен като Младия Стефан Данаилов, е станал татко. Щастливото събитие се е случило в началото на годината, но младите родители отказвали до този момент да разпространяват новината. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Чаровникът и неговата половинка -  балерината от Музикалния театър Марина Стоилова са посрещнали своята първородна рожба преди няколко месеца, но са запазили вълнуващия момент за себе си. От известно време обаче Павел публикува забавни кадри в социналните мрежи и в тях често присъства кошче с новородено в него

Коментирайки снимките, в предаването "На Кафе“, споделиха, че лично Павел е потвърдил - бебето на снимките е негово. И все пак актьорът и половинката му не желаят да разкриват повече подробности около личния си живот. Разбира се, това е тяхно право, което ние уважаваме. Не знаем името и пола на мъничето, но и няма значение, това не ни пречи да пожелаем здраве, щастливи мигове и безгрижно детство на малкото бебе. 

Обичаната акушерка Динка Негалова стана баба за първи път

На мама и тати желаем сплотеност, топли смейни дни и много радост в сърцата.

Талантливият актьор предложи брак на балерината в Рим, пред Фонтана Ди Треви. Дали предстои сватба? Може би да. Вероятно обаче родителите ще изчакат детето да порасне поне мъничко. В момента Павел се е съсредоточил главно върху бебето и подготовката за филма за Гунди, тъй като той е избран за ролята на великия футболист, пише "Телеграф".

Източник: https://www.plovdiv24.bg/
Снимки: Instagram pavel_ivanov_official_