Маделин Ман е меко казано истински боец. Момичето е родено през далечната 1989 година. Ражда се едва 280 грама. Представете си едно новородено, което се събира в дланта на възрастен човек.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Бебето се появява на бял свят чрез цезарово сечение през 27-та седмица от бременността. Обикновено, средното тегло при раждане е доста повече, но тя се появява на бял свят тежаща едва 280 грама. Въпреки ниското си тегло, медицината ѝ помага и малкото човече побеждава в борбата си за живот.

Четири дълги месеца Маделин прекара в кувиоз. Цели 60 дни. Това е невероятно, но постепенно момичето започва да живее нормално.

Първите години все пак били трудни – както за нея, така и за родителите ѝ. След рехабилитация и многобройни процедури, резутатите били страхотни. Американски лекари коментират, че това не е типичен случай, а Маделин е истинско чудо. Тя е едно щастливо изключение от правилото.

Да се родиш 800 грама и 24 години по-късно да работиш с неонатолога, грижил се за теб

С времето Маделин не спира да впечатлява всички, превърща се в отличен студент и днес животът ѝ е наистина прекрасен. Битките са зад гърба, бъдещето се усмихва, а момичето е нетърпеливо да изживее всичко, което е подготвил Животът за нея. Виждаме, че от малка е боец, готов да излиза победител от всяка борба. Сигурни сме, че и занапред ще бъде така. 

Източник: https://jenata.blitz.bg/