"За тези от Вас, които не ме познават - казвам се Цветелина Мильова, родом съм от град Враца, но от почти 10 години живея в Пловдив. На 28 години съм. Със захарен диабет съм от много години, но сега се сблъсквам и с нещо много по-коварно... бъбречна недостатъчност. Имам нужда от бъбречна трансплантация, за да живея нормално.

Не знам откъде да започна... може би е редно да е от малко по-далеч, защото това, което се случи тогава, има общо с това, което ми се случва сега.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Преди няколко години бях бременна, но за жалост, получих прееклампсия и се наложи да родя малко по-рано от очакваното... Но за ужас на мен и съпруга ми, нашето бебче не остана с нас на този свят много време...

Бяхме съкрушени, но продължихме напред.

Изправихме се някак, заедно, двамата, до момента, когато трябваше да се боря за живота си...но се преборих! Оперираха ме по спешност от перитонит, 3 седмици по-късно бях добре, жива, здрава..

Мислех, че всичко е добре, когато един ден казах на съпруга си: Чудя се какво ли още може да ми се случи? Толкова много болка съм преживяла...

Само ако знаех, че за мен е отредено още едно изпитание... 

Хирурзи от Плевен спасиха бебе на 3 месеца

От известно време съм диагностицирана с бъбречна недостатъчност... Опитахме се последната година да вкараме в някакви нормални граници показателите ми, но не се получава. И така стигнахме до решението за бъбречна трансплантация в Турция. Това е единствения ми шанс за живот... За нормален живот.

Но тук идва и проблема...сумата от 22 500 euro е непосилна за мен и моето семейство.. Имам нужда от Вашата помощ. Моля, всеки, който може да отдели дори и мъничко, на мен всяко левче ще ми е от полза. И ще Ви бъда безкрайно благодарна!

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Трансплантацията ще се извърши в болница Florence Nightingale, Истанбул".

Можете да помогнете на Цвети по следния начин:

Дарителска сметка в УниКредит Булбанк:

Цветелина Гоцева Мильова

IBAN: BG42 UNCR 7000 1525 2586 45

BIC ( SWIFT ) код: UNCRBGSF

Източник и снимки: https://www.plovdiv24.bg/