Здравейте,

Ние сме Ралица Панайотова и Ивайло Узунов. Ще ви разкажем историята на нашия син Никола.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Ники е вече на 7г. Беше на 2г., когато разбрахме, че нещо не е нормално в развитието му. Нямаше говор, нямаше очния контакт, пърхаше с ръце, само се въргаляше по земята, не си играеше с нищо и блуждаеше някъде. Тогава се почна ходенето по лекари, един казва едно, друг казва друго. Ту е аутизъм, ту не е, а ние тотално се объркахме.

Почнахме да го водим по уроци при специалист: логопед, психолог, педагог, ерготерапевт, боуентерапия, хипотерапия, плуване, метална аритметика, йога и т.н... имаме няколко барокамери и от всичко това има голям напредък в развитието. Вече говори има някой работи, които още не разбира, очния контакт го има водим диалог има много знания, но не иска да ги прилага започва да се тръшка и да плаче. Оказа се че е в аутистичния спектър "Смесени специфични разстройства в психологичното развитие". На Ники му трябва съвсем малко и последната ни надежда са стволови клетки.

7-годишната Сияна се бори с бъбречна недостатъчност

Обръщам се към всички вас приятели, познати и  непознати нека да помогнем на Ники да бъде поне нормално дете, да му дадем лъч надежда да се оправи, защото наистина му трябва малко, за да излезе от това състояние, да излезе от своя собствен свят и да дойде в нашия нормален свят.

Благодаря ви, бъдете Благословени! 
Сумата, която е нужна за една вливка е 10,000€, а на нас са ни нужни поне 3 вливки и сума за път и престой.

enlightenedМоже да дарите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campai…/shtastlivo-detstvo-za-nikola
enlightenedСтраница Базар
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Източник: Facebook Дари надежда