Здравейте, мили хора с добри и топли сърца!

Казвам се Стефан Диев, а това е синът ми Антъни - вече почти на 4 годинки. Антъни и неговото братче близнак Денис са с поставена диагноза Хронична грануломатозна болест (преди около 2 години.)

Според проучване бременността променя структурата на женския мозък

Тази болест е изключително рядко наследствено нарушение на имунната система. Това е вродено генетично заболяване, при което липсва ензима NADPH оксидаза, в резултат на което неутрофилните гранулоцити (вид кръвни клетки, част от имунната система) не могат да убият погълнатите от тях бактерии.

За съжаление и огромна тъга неговото братче Денис изгуби борбата за живот и вече стана звездичка на небето, която вярваме, че ще бди над Антъни и изгрява неговия път.

Болката и тъгата ни е не сравнима с друга такава… Думите са малко… Имаме огромна нужда от вас и вашите молитви, за да продължим напред и да се борим за живота на нашето момче Антъни!

Поради усложнения и влошаване състоянието на Антъни в България се наложи да заминем за Турция по спешност, и очакваме официална оферта за трансплантация на костен мозък, но преди да предприемем тази голяма стъпка има малко препятствия, през които трябва да преминем. Откриха множество абцеси (гной) в черния дроб, от които само един беше изтеглен (3см) и изпратен за анализ, след което ще се установи с какви лекарства и антибиотик да се назначат за лечението и изчистването на останалите абцеси от черния дроб и тогава можем да преминем към следваща стъпка - трансплантация. Състоянието на Антъни е добре за момента, и вярваме, че сме в най-сигурните ръце, но разходите са непосилни за нас като семейство.

Само 5% от децата в България включват зеленчуци в закуската си

Вярваме, и се молим нашето момче да оздравее, защото той е всичко, което ни остана след загубата на неговото братче Денис. Благодарим ви от все сърце за щедростта и съпричастието, мили хора с големи и добри сърца! Не губете вярата и доброто в себе си и придавайте това добро на всички около вас, Доброто е заразно! Нека Бог пази всички ни. 

Може да подкрепите малкия герой >>> ТУК