Да, някои бебчета идват на бял свят със завидни размери. И ако понякога това е причина мама да роди секцио, то друг път цифрите си остават просто цифри и не променят хода на естественото раждане. Това доказва бебе Лилия - родена в УСБАЛАГ Селена. Ето какво написа екипа на болницата в своята фейсбук страница: 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

"Кой не харесва пухкави бебета? С техните бузки за щипане и гривнички за целуване, малките памучета се превръщат в неволни любимци на цялото семейство. Точно такава – готова да те пристрасти към гушкането – дойде и Лилия. Въпреки своите 4 450 грама и 54 сантиметра, бебето се появи по естествен път за по-малко от 4 часа и с точно 5 напъна под вещите напътствия на д-р Климент Бабаков и ак. Катя Павлова.

„Още 3 бебета мога да родя с тази лекота“, коментира мама Юлия с благодарност за напътствията от екипа, които са направили раждането ѝ съвсем лесно.

Лили е второто дете в семейството на Юлия. Кака Хриси е на почти 9 години и чака с нетърпение новото фамилно попълнение. Въпреки че идеята за второ дете била реализирана от първия път, Хриси се готви за кака от почти три години, много преди семейството да планира бебе. Опитно поле на малката мама в този период, е куклата Лили, чието име ще наследи по-късно и бебето. Всъщност това съвпадение в имената е чиста случайност, тъй като според мама Юлия, вдъхновение за наименованието на новороденото, е бабата на момичетата – Лилия.  

ИМЕННИК – МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ИМЕНА

Пожелаваме на семейството да са здрави и всичките им радости да идват със същата лекота и големи размери, като малката Лили!"

Източник и снимка: FB АГ Селена