По случай Международния ден на детето -1-ви юни, педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“, както и екипа на ДКЦ „Софиямед“ по традиция обявяват безплатни консултативни прегледи за деца. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 7 юни(понеделник) от 9:00 до 15:00ч. в сградата на ДКЦ „Софиямед“-Люлин с предварително записване.

Детският офталмолог д-р Илияна Илиева ще консултира на 2 юни(сряда) от 9 до 11ч. в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16).

Специалистът от Уши-нос-гърло отделението на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Евгени Грозданов ще преглежда безплатно на 2 юни (сряда) от 12:00 до 13:00ч. в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16).

Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed  или  на тел.024650000 за прегледи в БЛОК1.

Прегледите от специалистите по педиатрия от Детско отделение ще се осъществят в ДКЦ „Софиямед“-Люлин (бул. Джавахарлал Неру 23, партер, кабинет 11) с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed или на тел. 024650003

Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на УМБАЛ и ДКЦ „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци.