Всички казват, че мъжът е силната половинка в една двойка, нещата зависят от него и той е там да реши всички проблеми, защото е лесно да си мъж. Замислете се обаче как в днешния забързан живот е пълно с множество сложни битови комбинации - работа, семейство, партньорски взаимоотношения, лични хобита, отговорности, ангажименти, очаквания и задачи.

В сложното ежедневие, един мъж жонглира във всяка област сам. Невинаги -  чували сме за  двойки ednorozi, които никога не се карат, подкрепят се винаги, живеят в мир и хармония и споделят отговорност. Да, обаче при нас, обикновените хора, нещата не винаги са така! 

 Именно затова приятелите на ,,9 месеца'' Михаела Ангелова - психолог, и Велин Марков - вокален коуч и водещ на терапевтични групи, представят програма - групи за взаимопомощ "По Мъжки". 

Темите, които ще засегнат са изготвени в програма, продължение на опита им от срещите с жени, специално насочена към мъжете.

Представянето ще бъде на 16.05.2022 г. от 18.00 ч. изцяло онлайн и напълно безплатно. Не е необходимо предварително записване! Можете да се включите на линка, който ще бъде предоставен на страницата на МЦ Д-р Калчев във Фейсбук. За пръв път в България има създадена подобна група в медицински център.