Билка Лайфстайл ООД е утвърден лидер на българския козметичен пазар вече 31 години. През този период компанията е получила множество награди за своите иновативни продукти и продължава ежегодно да увеличава пазарния си дял в различни козметични категории. Днес портфолиото на Bilka Lifestyle включва над 70 продукта, които са изключително успешни и обичани от нашите клиенти. 

Следвайки неизменния стремеж на всеки човек към запазване здравето и естествената красота, както и съвременните тенденции за развитие на природосъобразна козметика, философията на компанията се гради и базира на основни принципи. Нашето мото е: Запазване и развитие на естествената красота, посредством максимално използване на уникалните свойства и разнообразието, които ни предлага българската природа и съвременните научни постижения!

За Билка Лайфстайл ООД профилактиката и правилната грижа за женското здраве е кауза и компанията се включва в инициативата и събитието на „9месеца“ под наслов „Обратно към себе си“ с подходящи подаръци - продукт Интимна пяна с памук и алое вера Bilka Collection Intimo Care Intimate Foam Wash COTTON, която на тазгодишните награди, организирани от Българската национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика, беше отличена в конкурса за ИНОВАТИВЕН продукт.