Близките му излезли от хотела в събота, около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тяхПритеснен баща издирва съпругата Елена и двете си деца - Сияна и Кристиан, които са в пълна неизвестност в Истанбул от три дни.

Бременната Ралица Паскалева – по-красива от всякога

Стенли Станев е категоричен, че не е имало семеен скандал, изключва и възможността съпругата му да се е укрила и да е взела децата със себе си.

Стенли разказва, че той, жена му и двете му деца са били на екскурзия в Истанбул. Близките му излезли от хотела в събота, около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тях. Стенли твърди, че не е получил никакво съдействие от турските власти. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

"Скъпи приятели, роднини, близки и познати. Помогнете ми! Най-милите ми на този свят, моето семейство - Елена, Сияна и Кристиан, са в пълна неизвестност от 27 август. Официално са обявени за издирване, но следа от тях няма. При наличие на някаква информация и подробности се обръщайте към мен и съответните органи", каза той.

Родителят настова да се вдигне повече шум, търси връзка с медиите, за да могат да му съдействат да се намери семейството му.

Източник и снимки: Флагман