,, 1 година от моето пълно щастие!

И преди Белла съм била щастлива, но сега пъзелът щракна.

Честит рожден ден, любима моя ❤️

Обожавам те'', написа Гери към кадрите на своята изключително чаровна дъщеря.

Разменените бебета в Шейново днес ще бъдат върнати на биологичните си родители

Лъчезарната синоптичка на NOVA - Гери Малкоданска и нейният любим Алекс Ковачев са щастливи родители на две деца - момче (Лео) и момиче (Белла). Първата бременноста на Гери се оказва изключително трудна, налагаща намесата на специалисти, въпреки медицинската подкрепа обаче, синът ѝ се ражда в 27-а гестационна седмица. Следват месеци, изпълнени със страх, вяра и надежда.

Да родиш нормално след предходно цезарово сечение - мама Ния разказва

Неслучайно Гери споделя повече за този период, нейната цел е да бъде полезна на други семейства, както и да даде гласност на потребностите на недоносените бебенца. За щастие, втората бременност се оказва лека, макар че малко преди и след появата на Белла отново не липсват тревоги - ковид, вируси, болничен престой. Е, всичко облачно е вече зад гърба на родителите и двете им съкровища. "Искам хората да знаят и да участват по един или друг начин, да се набират средства, да се говори за това нещо, защото тенденцията е броят на недоносените деца да расте всяка една година и в България статистиката е 6000 на година, което е 10% от децата, които се раждат”, обясни тогава в ефира на „Здравей, България” синоптичката.

От 1-ви януари вече е позволено баби и дядовци да излизат в майчинство

От снимката, която Гери публикува в своя инстаграм, виждаме, че малката принцеса много прилича на своята красива мама! В заключение можем да кажем само едно: Like Mother, Like Daughter!

Снимки: https://www.instagram.com/p/CRrH604JufG/?hl=bg