Обикновено съветваме пациентите си да не отлагат родителството. Медицинските причини за това са много и често говорим за тях.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

 

Какво се случва обаче, ако щастието дойде късно? Ако откриеш човек, с когото искаш да оставиш следа, реализирана в дете? И какво всъщност означава"късно"?

Мая не е истинското име на пациентката, за която ще разкажем днес. Но ще я наричаме така, за да запазим анонимността ѝ. 

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Когато Мая дойде при нас, беше на 48 години. Имаше пораснал син и беше щастливо открила човек до себе си, след като по-рано изгубила съпруга си. Искаше да създадат дете. Да дари човека до себе си с щастието да стане баща за първи път. Не мислеше за възрастта си, за това как ще го гледат, какво ще си кажат околните. Искаше да получи и да даде щастие. 

Бременността дойде бързо. Благодарение на помощта на жена с голямо сърце, дарила яйцеклетки, за да случи мечтата за дете на друга жена. Инвитро процедурата под ръководството на Д-р Даниел Ставрев и ембриолозите, които случват чудеса, резултира в две прекрасни бебета, родени на 23 декември. За да докажат, че Коледа е време за чудеса. Че животът е чудо, стига да имаш смелост за него, и професионалисти, които да се борят за твоето щастие заедно теб!

Така че когато животът чука на вратата ви, не го гонете като късен гост, а го прегърнете! Ние ще ви подкрепим!

Източник: FB УСБАЛАГ Селена