Здравейте, мили хора! Казвам се Жанета и се обръщам с молба за помощ към всички вас!

Иванина е моята по-малка сестра, която преминава през изключително труден момент. Който не познава Ивка, той не я обича! Тя е моята по-добра половина! При Ивка нещата винаги се случват по-трудния начин, но тя никога не се отказа! Винаги се раздаваше за хората и правеше добрини! Сега тя има нужда от мен и аз ще се боря за нея!

Накратко историята е следната…

През 2020 година тя отиде в гр. Плевен, където да и премахнат безобидно образувание на гърдата! На 20.01.2020г. бе операцията, която продължи по-дълго от очакваното, след което доктора каза, че нещата са сериозни и се касае за злокачествено образувание, но все още не знаехме какво ни очаква. И така на 29.01.2020г. получихме хистологията - Инвазивен съкратен карцином на млечната жлеза! Шок и ужас! И то не какъв да е карцином, а изключително агресивен и коварен!

След съкрушителната новина бързо се съвзехме и започнахме лечение. След възходи и падения, имаше ефект от тежката химиотерапия и ракът бе изчезнал… но за кратко!

През 2021г. се установи прогресия в белите дробове! Лечението действаше, но отново за кратко! След 9 месеца прогресия в костите! След това последва ново лечение!

Изключително тежка терапия всяка седмица, но даваше ефект, до месец декември, когато се установи нова прогресия! И въпреки всички трудности сестра ми не се отказа за миг и продължи да раздава на всички от своята положителна енергия! Продължи да работи работата, която обича, и бе все така всеотдайна към семейството си и приятелите си! Тя помагаше на всеки, който имаше нужда, без дори да и е поискана помощ.

Копнеж за трета рожба и бременност след направено добро - бебе Александър, добре дошъл

Сега след като и тази терапия спря да действа, лекарите предлагат поддържаща терапия! А лекарство има, но не и в България! За съжаление бюрокрацията е непреодолима сила! Лекарството, което съгласно направените клинични проучвания, дава шанс на сестра ми е недостъпно за нея! Но след направено запитване в Турция, в Аджибадем предлагат лечение с препарата, но при условие, че го закупуваме и го носим в болницата. Все още нямаме официална оферта, но състоянието на сестра ми се влоши рязко и трябва спешно да заминем в Турция и все още нямаме официална оферта!

Голямо бебе, тежащо над 7 кг, се роди в Бразилия

Тя трябва да бъде хоспитализирана, за да бъде овладяно състоянието ѝ и след това да се пристъпи към лечение. И тук идва трудната част… Лекарството за нея излиза около 25 000 лева на всеки 21 дни! Терапията ще продължи, докато действа, надявам се много дълго, а през това време се надяваме то да бъде одобрено за ползване в България! Това е огромна сума, с която никой от семейството ни не разполага!

Моля всеки, който може да помогне на сестра ми да го направи! След около месец синът ѝ става на 7 годинки, а на есен е първокласник! Помогнете, мили хора, за това сестра ми да посрещне рождения ден на детенцето си и да го изпрати на училище за първи път! Цялото ѝ семейство се нуждае от нея!

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-ivka
Банка:Алианц Банк България 
IBAN:BG46BUIN95611000705322
BIC:
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание дарение за Ивка