Здравейте, скъпи Дарители!

Понякога съдбата нанася своите удари внезапно и тежко... пречупвайки душата за миг! Това е историята на Никола. Усмихнато и много сърцато дете на 9 години. Което обича да играе футбол и да тича с приятели. Дете, което има съвсем нормален живот, като всички останали до момента, в който чува страшната диагноза: "Остеосаркома феморис декстри".

Недоносените бебета в Кърджали спешно се нуждаят от вашата помощ

И така само за секунди, той става дете от другата страна. От страната на бойците за живот!

Скъпи приятели, скъпи българи по всяко кътче на нашата родина... Апел към Вас и вашите добри души! Нека заедно да сбъднем мечтите за живот на това малко момченце, на неговите родители и близки! Показали сме многократно, че силата на добротата е способна да надвие и най-лошия почерк на съдбата!

Ето и какво споделят родителитш на момчето...

Обзета от отчаяние. Все едно всичко около мене се срина, не мога да ви опиша състоянието, в което изпаднах. Ушите ми кънтят! На мен ли казаха, че детето ми е болно от РАК! Детето, на което по нищо не личи, че е болно.

Всичко започна с болка в крачето и започна лутане от болница в болница изписване на обезболяващи и разни мехлеми и губене на ценно време! Никола е само на 9 годинки... 
На тази крехка възраст нашето момче се бори с агресивен рак... С всеки изминал ден усмивката на Никола изчезва! Няма го блясъка в очите му! Замина си желанието за пакости, весели и безгрижни игри! Бяха изместени от болка и безсилие!

Вместо да си играе с връсниците си Никола ще бъде приет за лечение в Германия и бъде затворен в болничната стая за неопределено време. Не знаем какво да очакваме, но се надявам да победим тази коварна болест. 

Мамо, родих се! Сурови кадри на първия допир

Не можете да си представите какво е да имаш дете с тази коварна диагноза. Светът около нас се срина, след като ни диагностицираха... Дано никога никой родител не е на наше място.

Бих продал живота си, за да откупя здравето на сина ми, но това не се купува. В моя случай – НЕ . Вие сте единствения шанс на Никола да пребори коварния Остеосарком, за да живее.

Молим ви помогнете ни да спасим детето си. Всеки лев в момента е безценен и приближава Никола до здравето. Свидетели сме, че мнозина дължат живота си на познати и непознати хора, на протегната в труден момент ръка. Нека спасим Никола! Нека той е победител в битката на живота ни и борбата ни със Остеосарком!

Благодарим ви!

enlightenedМоже да дарите с карта PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/…/zaedno-za-nikola-sreshtu…
enlightenedБанка: Алианц Банк България
IBAN: BG71BUIN95611000712341
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Никола
“Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share