Дани е едно жизнено, енергично и щастливо дете от град Хасково, което е само на 5 години. Преди около 2 месеца Дани започва да се оплаква от болки в лявото краче, родителите му забелязват, че се появява и леко накуцване.Следва преглед при ортопед, назначен е рентген, който показва периостална реакция. Веднага е направен ЯМР на крачето, разчетът от който е с диагноза остеосарком.

Малкият Гоги, едва 5-месечен, се нуждае от нашата подкрепа

Родителите са изпратени да се направи отворена биопсия на локализираното место, за да може да се постави точната диагноза на детето. Следват 10 дни на мъчително чакане и за нещастие патолого-хистологичният резултат показва съвсем различна диагноза - сарком на Юинг.

Предвид тежката диагноза семейството се обръща към турската клиника Аджибадем и по точно към проф.Йозгер (онко ортопед), който дава надежда за успешно лечение на Дани, в екип с проф.Фунда!

Към момента очакваме оферта от болницата за операция и прилагане на адекватно лечение по протокол. За съжаление, сумата ще бъде непосилна за нас, защото не знаем колко ще струва цялото лечение на детето ни.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Знаем, че живеем във време, което е трудно за всички, но молим всеки, който има възможност, да помогне с колкото може. Мечтаем да видим детето си здраво, да го видим на първият му учебен ден…да расте в прегръдките ни!

Благодарим на всеки, който вярва в нас и нашето дете и му даде шанс за бъдещето.

Без Вас и Вашите добри сърца ние не бихме се справили.

Благодарим Ви, Добри хора!

Може да подкрепите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-daniel
Банка :Алианц Банк България 
IBAN: BG74BUIN95611000706952
BIC:BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ 
Основание дарение за Даниел

Източник и снимки: https://pavelandreev.bg/