Здравейте, скъпи приятели,

пиша ви с натежало от болка бащино сърце. В момента се чувстваме съкрушени, за съжаление миналата година ми беше открит злокачествен меланом и се наложи да го махнем.

Дани, 27-годишна майка на две момичета, се нуждае от помощ

Последва една година от периодични изследвания, на които всичко беше наред, докато тази година не ми се поду лимфен възел. Направиха ми биопсия и резултатът беше - метастази на меланом.

Тази диагноза преобърна живота ми и срина всичките ми мечти. Това е агресивен рак, при младите хора се развива изключително бързо и незабавно трябва да се направи 5скенер, за да може да се назначи правилното лечение.

Ники Кънчев: Тези момчета търсят всякакви начини да спасят майчицата си

Затова се обръщам към вас със зов за помощ! Моля, помогнете ми да спечеля тази битка и да продължа да се грижа за семейството си.

С призив за помощ се обръща и съпругата на Денис: 

"Пиша този сърдечен зов за помощ, тъй като животът ми е изпълнен с безпокойство и страх за моя любим съпруг, който неотдавна беше диагностициран с меланом, вид рак на кожата. Съпругът ми е любящ баща на нашата малка дъщеричка и предан съпруг. Сега той се бори за живота си и имаме нужда от цялата любов, молитви и подкрепа, която можем да получим. Нашата дъщеря е все още твърде малка, за да разбере сериозността на ситуацията, но усещам тежестта на страха и тревогата в очите ѝ.

enlightened Младият баща може да подкрепите >>> ТУК